HemoClin гел

  • Незабавно облекчава болката и аналния дискомфорт, причинени от хемороиди
  • Успокояващ гел за подпомагане на естествения оздравителен процес
  • Контролирано дозиране за ефективна употреба

За незабавен охлаждащ ефект при хемороиди и анален дискомфорт като сърбеж, дразнене, парене, чувствителност и болка. Гелът предпазва от поява на на хемороиди и фисури, лекува анален дискомфорт и подхранва кожата, за да подпомогне естествения оздравителен процес.


ХемоКлин съдържа гел, базиран на патентования комплекс 2QR, който блокира вредните микроби и стимулира естествения оздравителен процес. Този гел спомага за незабавно облекчение при анален дискомфорт и симптоми като сърбеж, парене и чувствителност.


Концентрираната формула на ХемоКлин гарантира охлаждащ ефект за бързо облекчение, както и овлажняващ ефект, който улеснява изхождането и осигурява по-добър комфорт. ХемоКлин гел не е токсичен и няма известни странични ефекти.
ХемоКлин е медицинско изделие от клас IIа. Преди да използвате продукта, прочетете листовката.

 

ХемоКлин гел е предназначен специално за бързо облекчаване на анален дискомфорт като болка, сърбеж и дразнене.

 

Гелът осигурява охлаждащ ефект за бързо облекчение и овлажняващ ефект, който улеснява дефекацията и създава по-голям комфорт.

 

Гелът е достатъчен за две седмици лечение и лесно достига засегнатата област (4 см).

 

Лечение на анален дискомфорт (като дразнене, сърбеж, парене, чувствителност)

 

 

Инструкции за употреба

  • 1. Нанесете достатъчно количество гел върху и около засегнатата зона поне два пъти дневно за период от две седмици или до постигане на желаното облекчение. По-честото приложение увеличава ефикасността.
  • 2. За превенция на (вътрешни и външни) хемороиди и фисури: Нанесете в ануса и около него преди и след всяко изхождане. Сложете малко количество ХемоКлин гел на пръста си или на апликатора.Нанесете в аналния канал и около него, винаги, когато имате нужда от облекчение. Затворете тубата след употреба, за да предпазите гела от изсъхване.
  • 3. Hemoclin® не трябва да бъде използван в продължение на повече от 30 последователни дни за един курс на лечение.

Често задавани въпроси

Може да сте развили хемороиди, ако имате следните симптоми: кръв в изпражненията или тоалетната чиния, кръв на тоалетната хартия, непълно и болезнено изхождане, сърбеж и/или дразнене в или близо до ануса, болезнена бучка в или близо до ануса или болка при седнало положение. Препоръчваме Ви да се консултирате с Вашия лекар, ако не сте сигурни дали симптомите Ви са причинени от хемороиди. Кървенето и болката от ректума могат да бъдат симптоми на по-тежко заболяване. Много хора се чувстват неудобно, когато се сблъскват с проблема, и често търсят медицинска помощ само когато случаят е напреднал.

Ключът е комбинацията от хигиена и локално лечение. Хигиена: бъдете внимателни, когато избърсвате след всяко изхождане, за да не нараните хемороидалната тъкан. Почиствайте редовно аналната област със слаба струя вода (не използвайте сапун или ароматизирани почистващи препарати). Избягвайте чесането, което може да увреди кожата и да влоши състоянието. Натискайте внимателно меките хемороиди навътре. ХемоКлин гел предпазва от анален дискомфорт, причинен от хемороиди и анални фисури.

 

Хемороидите обикновено причиняват доста неудобство, но не са опасни или животозастрашаващи. Хемороидалните симптоми могат да изчезнат след няколко дни, но в крайна сметка ще се върнат, често по-лоши. Използвайте ХемоКлин за бързо облекчаване при хемороиди и анален дискомфорт. Консултирайте се с Вашия лекар, ако имате треска, внезапна остра болка около ануса или прекомерно кървене по време на дефекация.

Oнлайн Aптеки