HemoClin гел

  • Незабавен охлаждащ ефект при хемороиди и анален дискомфорт като сърбеж, дразнене, парене, чувствителност и болка
  • Успокояващ гел за подпомагане на естествения оздравителен процес
  • Контролирано дозиране за ефективна употреба

Хемоклин гел е медицинско изделие (клас IIa) за незабавен охлаждащ ефект при хемороиди и анален дискомфорт като сърбеж, дразнене, парене, чувствителност и болка. Гелът подпомага облекчаването на симптомите, свързани с хемороиди и фисури и друг анален дискомфорт и подхранва кожата, за да подпомогне естествения оздравителен процес.

ХемоКлин гел съдържа прозрачен немазен гел, базиран на натурални съставки, като патентования комплекс 2QR, извлечен от Алое Вера. Хемоклин гел създава физическа бариера, която блокира бактериите и стимулира естествения оздравителен процес.

Формулата на ХемоКлин гел гарантира охлаждащ ефект за бързо облекчение, както и овлажняващ ефект, който прави посещенията в тоалетната по-малко дискомфортни.
ХемоКлин гел не е токсичен и няма известни странични ефекти.

Преди да използвате продукта, прочети листовката.

Количеството в Хемоклин гел е предназначено за 2-седмично лечение, ако се ползва 2 пъти дневно. Апликаторът, приложен в опаковката лесно достига засегнатата област (4см).

Характеристики:
- Незабавно охлаждащо облекчаване на болката и аналния дискомфорт, причинени от хемороиди
- Успокояващ гел за подпомагане на естествения оздравителен процес
- Формат удобен за употреба при пътуване, с хигиеничен апликатор

Инструкции за употреба

  • 1. Нанесете достатъчно количество гел върху и около засегнатата зона поне два пъти дневно за период от две седмици или до постигане на желаното облекчение. По-честото приложение увеличава ефикасността.
  • 2. За превенция на (вътрешни и външни) хемороиди и фисури: Нанесете в ануса и около него преди и след всяко изхождане. Сложете малко количество ХемоКлин гел на пръста си или на апликатора.Нанесете в аналния канал и около него, винаги, когато имате нужда от облекчение. Затворете тубата след употреба, за да предпазите гела от изсъхване.
  • 3. Hemoclin Gel може да се комбинира с HemoClin Spray за увеличаване на облекчението през целия ден. Нанасяйте гел Hemoclin® сутрин и вечер, за предпочитане след дефекация и използвайте Hemoclin® Spray по всяко време през деня, за да усетите незабавното външно облекчение. Hemoclin® не трябва да бъде използван в продължение на повече от 30 последователни дни за един курс на лечение.

Често задавани въпроси

Може да сте развили хемороиди, ако имате следните симптоми: кръв в изпражненията или тоалетната чиния, кръв на тоалетната хартия, непълно и болезнено изхождане, сърбеж и/или дразнене в или близо до ануса, болезнена бучка в или близо до ануса или болка при седнало положение. Препоръчваме Ви да се консултирате с Вашия лекар, ако не сте сигурни дали симптомите Ви са причинени от хемороиди. Кървенето и болката от ректума могат да бъдат симптоми на по-тежко заболяване. Много хора се чувстват неудобно, когато се сблъскват с проблема, и често търсят медицинска помощ само когато случаят е напреднал.

Ключът е комбинацията от хигиена и локално лечение. Хигиена: бъдете внимателни, когато избърсвате след всяко изхождане, за да не нараните хемороидалната тъкан. Почиствайте редовно аналната област със слаба струя вода (не използвайте сапун или ароматизирани почистващи препарати). Избягвайте чесането, което може да увреди кожата и да влоши състоянието. Натискайте внимателно меките хемороиди навътре. ХемоКлин гел предпазва от анален дискомфорт, причинен от хемороиди и анални фисури.

 

Хемороидите обикновено причиняват доста неудобство, но не са опасни или животозастрашаващи. Хемороидалните симптоми могат да изчезнат след няколко дни, но в крайна сметка ще се върнат, често по-лоши. Използвайте ХемоКлин за бързо облекчаване при хемороиди и анален дискомфорт. Консултирайте се с Вашия лекар, ако имате треска, внезапна остра болка около ануса или прекомерно кървене по време на дефекация.

Oнлайн Aптеки